Krav Maga

Cursurile noastre de Krav Maga se adreseaza adultilor, indiferent de sex si copiilor. Aceste cursuri, destinate civililor sint structurate in mai multe capitole:

Prevenire:

  • identificare situatiilor cu risc crescut
  • prevenirea situatiilor cu risc crescut
  • iesirea din situatii cu risc crescut fara conflict

Combaterea:

  • combaterea atacurilor fara arme
  • combaterea atacurilor cu obiecte contondente
  • combaterea atacurilor cu cutit
  • combaterea amenintarilor cu arme de foc

Family Security

  • securitatea personalor pe care le insotiti (copii, sotie, prietena,etc)
  • securizarea locuintelor
  • prevenirea atacurilor asupra altor membrii ai familiei.

Acest mod de a pregati personalul civil pentru a recunoaste, a preveni si a combate o situatie de conflict s-a dovedit ca fiind mult mai potrivit pentru individ comparativ cu un sistem martial care pregateste personalul pentru lupta efectiva. Confruntatea fizica armata sau nu, este ultima solutie deoarece, cel mai adesea chiar daca la sfirsitul confuntarii sintem bine, problemele generate pot continua. Dar daca confruntarea fizica nu mai poate fi evitata, atunci trebuie sa ne asiguram ca noi sintem cei ce vom iesi teferi din aceasta.

Krav Maga pentru femei

Antrenamentul pentru femei este foarte similar cu cel a unui antrenament normal. Diferenta dintre cele doua fiind ca sunt se pune mai mult accentul pe scenarii si tehnici care sint mai relevante pentru femei, cum ar fi prevenirea violului, apararea la sol, cum sa combata eficient un atacator mai mare/ masiv, constientizarea situatieri si metode de a prevenit conflictele. Sint o metoda excelenta de a imbunatati increderea in sine.

Antrenamentul de Krav Maga va imbunatati de asemenea si conditia fizica si astfel femeile se vor simti mai increzatoare si vor fi mai sanatoase. Antrenamentele de Krav Maga atrag femeile in deosebi pentru ca este un mod unic de a face fitness fiind usor de practicat, folosior, efficient si ofera un program de fitness amplu. Este de asemenea un program de fitness perfect ca si activitate sociala deorece se poate practica cu prietenii antrenamentul fiind de cele mai multe ori in grupuri de doi sau grupuri mici.

Krav Maga pentru copii.

Sint cea mai dinamica metoda de a invata copii intr-un mod realist tehnici de autoaparare. Programul nu numai ca va imbunatati conditia fizica a copilului dumneavoastra, dar deasemena va dezvolta increderea in sine si puterea. In clasele de Krav Maga pentru copii, antrenorul pune accentul in ai face pe copii constienti de progresele pe care le-au realizat pe parcursul orelor de antrenament si in acest fel copilul isi va dezvolta stima de sine si se va simti mai bine.

Pe parcursul antrenamentelor copiii vor invata respectul, disciplina, controlul, concentrarea si multe alte abilitati esentiale in viata care vor ajuta copilul sa-si imbunatateasca abilitatile mentale si fizice.

In timpul antrenamentelor de Krav Maga copiii vor dobandi abilitati, tehnici si tactici care ii vor ajuta sa faca fata oricarei confruntari, punindu-se accent de asemenea pe a stii cum sa rezolve un conflict fara violenta fizica sau verbala.

Programul Krav Maga de antrenament include abilitatile de baza pentru aparare si nu este menit sa fie predat intr-un mediu competitiv. Clasele sunt formate pe criterii de varsta, astfel elevii se vor simti confortabil antrenandu-se cu cei de varsta lor.

Prevenire

Combatere

Atac armat

Cine?

Toti instructorii din orgnizatia noastra au o vasta pregatire martiala nu numai in Krav Maga dar si in alte sisteme de luptă civile si militare. Sint recunoscuti de Federatia Krav Maga Security ce isi are sediul in Israel.
despre cluburi si instructori

Ce?

In cadrul Krav Maga Security Federation se predau metode de self defense atit pentru firmele de securitate cit si pentru militari si persoane civile.
despre Krav Maga

Unde?

Ne puteti gasi in Romania:

- Bacau, str. Razboieni in incinta liceului de Arta George Apostu, Tel: 0770469359 dupa ora 17. email: tetsuzandojo(a)yahoo.co

- Bucuresti, Sector 1, Str. Occidentului nr 12, Sala de sport a liceului Ion N. Socolescu. kravmaga(a)martial.ro
vezi harta

Cand?

Antrenamentele se tin:

- Bacau: Copii Luni / Miercuri 18.00-19.20. Adulti Luni: 19.20-21.00 \ Miercuri: 19.20-21.00 \ Sambata : 10.00 – 12.00

- Bucuresti: Marti / Joi: 19.00 - 21.00
vezi calendarul

Cat?

Costul antrenamentului pentru o luna este de:

- Bacau 40 ron.

- Bucuresti 100 Ron

Acest cost acopera o luna de antrenament calendaristic.
informatii inscriere

© 2013 Seibukan Romania - Toate drepturile rezervate.