Security & Krav Maga

Pentru toate sectoarele militare, de aplicare legii, protecția VIP, forțele speciale, contra-terorism , inclusiv programe în curs de desfășurare și în serviciu. Noi subliniem: Programul KMG de educare și formare este conceput pentru a crea un ofiter luptator care va funcționa în mod corespunzător în condițiile cele mai stresante - folosind cele mai eficiente tehnici si tactici cu determinarea și agresivitatea speficice fiecarei situatii.. Cursuri și seminarii din sectorul de securitate includ nivelul de bază prin educație instructori. Durata orelor si cursurilor variaza de la trei zile la trei saptamani.

Calificarile instructorilor nostri, inclusiv elaborarea de programe de formare și planuri de lecție, evaluarea feedback-ului și controlul calității sistemelor de formare, și gestionarea personalului

Antrenorii nostrii se vor alatura unui program existent de educatie in securitate, de aplicare a legii si sectoare militare, oferind un program de Krav Maga bine integrat pentru a satisface nevoile programului existent. Cursurile de Krav Maga pot fi predate la sediul clientilor in cauza sau la o baza o sala a clubului nostru.

 

Cine?

Toti instructorii din orgnizatia noastra au o vasta pregatire martiala nu numai in Krav Maga dar si in alte sisteme de luptă civile si militare. Sint recunoscuti de Federatia Krav Maga Security ce isi are sediul in Israel.
despre cluburi si instructori

Ce?

In cadrul Krav Maga Security Federation se predau metode de self defense atit pentru firmele de securitate cit si pentru militari si persoane civile.
despre Krav Maga

Unde?

Ne puteti gasi in Romania:

- Bacau, str. Razboieni in incinta liceului de Arta George Apostu, Tel: 0770469359 dupa ora 17. email: tetsuzandojo(a)yahoo.co

- Bucuresti, Sector 1, Str. Occidentului nr 12, Sala de sport a liceului Ion N. Socolescu. kravmaga(a)martial.ro
vezi harta

Cand?

Antrenamentele se tin:

- Bacau: Copii Luni / Miercuri 18.00-19.20. Adulti Luni: 19.20-21.00 \ Miercuri: 19.20-21.00 \ Sambata : 10.00 – 12.00

- Bucuresti: Marti / Joi: 19.00 - 21.00
vezi calendarul

Cat?

Costul antrenamentului pentru o luna este de:

- Bacau 40 ron.

- Bucuresti 100 Ron

Acest cost acopera o luna de antrenament calendaristic.
informatii inscriere

© 2013 Seibukan Romania - Toate drepturile rezervate.